Fiestas de Moros y Cristianos de Altea 2024

Hoy Jueves en Altea
Programa de Fiestas de Moros y Cristianos de Altea 2024
Cuando : 19 de Septiembre 2024
Moros y Cristianos en Honor a San Blas Fiesta declarada de Interés Turístico Autonómico de la Comunidad Valenciana
DIJOUS, DIA 19 DE SETEMBRE: 21.00 h, ASSAIG GENERAL DE LES AMBAIXADES DE MOROS I CRISTIANS, a la plaça de l’Església. 22.00 h, NIT DE SALUDES.
DIVENDRES, DIA 20 DE SETEMBRE: 13.00 h, ANUNCI OFICIAL DE FESTES amb volteig de campanes i disparament de morters. 18.30 h, Tradicional ENTRADA DE LA MURTA, organitzada per la Comissió de Festes del Crist del Sagrari, amb animació i moltes sorpreses més. Recorregut: Av. De la Nucia, pl. la Creu, Pont de Montcau, i Av. Jaume I. A continuació, 20.00 h, ENTRADA DE BANDES DE MÚSICA, des de la plaça de la Creu, fins a la plaça Jose M. Planelles, i seguidament, IMPOSICIÓ DE BANDEROLES I PREGÓ DE FESTES, a càrrec de l’expresidenta de l’Associació de Moros i Cristians Sant Blai ROSA GUILLÈN RIERA. En finalitzar el Pregó, totes les bandes interpretaran el pasdoble IDA Y VUELTA, del compositor alteà Francisco Pérez Devesa, sota la direcció del mestre director de la Banda Simfònica de l’SFA. Seguidament, les filades es dirigiran en passacarrer a les seues respectives seus festeres. 23.00 h, Obertura de la BARRACA POPULAR a l’aparcament Basseta-Centre, que comptarà amb servei de beguda, menjar i activitats durant totes les festes. 00.00 h (matinada del dissabte), ENTRADETES. Concentració de les Filades de Moros i Cristians, per a iniciar les entradetes, a l’avinguda de la Nucia, amb el següent itinerari: plaça de la Creu, c/ Pont de Montcau, i Av. Alt Rei En Jaume I. 00.30 h (matinada del dissabte), “M’ENCANTA LA NIT ON TOUR”, a càrrec de SOUNDMAX. Un espectacle que et sorprendrà, amb efectes especials, pluja de globus, confeti, samarretes, i moltes sorpreses més, a la barraca popular, situada a l’aparcament Basseta-Centre.
DISSABTE, DIA 21 DE SETEMBRE: 08.30 h, DIANA CRISTIANA, amb el següent itinerari: Av. de la Nucia, Av. València, c/ Llavador, c/ la Séquia, c/ Pont de Montcau, Av. Jaume I, c/ Garganes, passeig Mediterrani, c/ Gabriel Miró i pl. José M. Planelles. 11.30 h, ALARDO I TIROTEIG. Concentració de càrrecs festers i filades a la plaça de la Creu, per a pujar a la plaça de l’Església. 13.00 h, AMBAIXADA MORA I RENDICIÓ CRISTIANA, a la plaça de l’Església. 20.00 h, Espectacular ENTRADA MORA, amb el següent itinerari: c/ Filharmònica, c/ Pont de Montcau, Av. Jaume I, c/ Raspall, finalitzant a la plaça dels Esports 00.00 h (matinada del diumenge), Actuació de la gran ORQUESTRA LA ÓXIDO, i a continuació MACRO SHOW amb DJ i animació, pantalles LED, llançaflames, foc fred, samarretes, globus, polseres, xurros..., a la Barraca Popular, situada a l’aparcament Basseta-Centre.
DIUMENGE, DIA 22 DE SETEMBRE: 08.30 h, DESPERTADA, a càrrec de la COMISSIÓ DE FESTES DEL SANTÍSSIM CRIST DEL SAGRARI. 11.30 h, PASSACARRER. Concentració en la Plaça Jose M. Planelles, d’Autoritats, Càrrecs Festers, Reines de Festes i les seues Corts d’Honor, Comissió de Festes del Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, per a dirigir-se en comitiva cap al Temple Parroquial de la Mare de Déu del Consol 12.00 h, MISSA SOLEMNE en honor del SantíSsim Crist del Sagrari, al Temple Parroquial de la Mare de Déu del Consol, oficiada per En Vicente Martínez Agulló, i cantada per la Coral de la Societat Filharmònica Alteanense. En finalitzar, actuació de la MUIXERANGA DE LA MARINA BAIXA a la plaça de l’Església. Acabat l’acte, passacarrers de totes les filades, càrrecs, junta de la Federació, Reines de Festes i les seues Corts d’Honor, Comissió de Festes del Crist del Sagrari i autoritats per a dirigir-se en comitiva fins al passeig del Mediterrani. 14.00 h, Espectacular MASCLETADA, des del passeig del Mediterrani (Platja del Bol), a càrrec de l’extraordinària Pirotècnica Reyes Martí. 19.30 h, PASSACARRER. Concentració en la Plaça José M. Planelles, d’Autoritats, Càrrecs Festers, Reines de Festes i les seues Corts d’Honor, Comissió de Festes del Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, acompanyats per la Colla de Dolçaines, les bandes de música de la Federació Sant Blai, i la Banda de la Societat Filharmònica Alteanense, per a dirigir-se en comitiva cap a l’Església Parroquial. 20.00 h, SOLEMNE PROCESSÓ en honor al Santíssim Crist del Sagrari i Sant Blai, per l’itinerari de costum. 00.30 h (matinada del dilluns), Grandiós CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, al passeig del Mediterrani, a càrrec de la Pirotècnia MARTÍ. A la finalització del castell, actuació de l’EXTRAORDINÀRIA ORQUESTRA LA FIESTA, una de les millors orquestres del moment, amb una gran posada en escena, una espectacular il·luminació, un so envolupant i pantalles gegants de LED, amb animació i regals, a a Barraca Popular, situada a l’aparcament Basseta-Centre.
DILLUNS, DIA 23 DE SETEMBRE: 08.30 h, DIANA MORA, amb el següent itinerari: Costera dels Matxos, c/ Portal Vell, c/ Sol, c/ Alacant, c/ l’Empedrat, c/ la Mar, passeig Sant Pere, passeig Mediterrani, c/ Garganes, Av. Jaume I i plaça José M. Planelles. 11.00 h, PASSACARRER. Concentració en la Plaça Jose M. Planelles, d’Autoritats, Càrrecs Festers, Reines de Festes i les seues Corts d’Honor, Comissió de Festes del Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, per a dirigir-se en comitiva cap al Temple Parroquial de la Mare de Déu del Consol. 11.30 h, MISSA SOLEMNE, en Honor a Sant Blai, Patró de la Federació de Moros i Cristians i de la Vila d’Altea, al Temple Parroquial de la Mare de Déu del Consol, oficiada per En Pedro Crespo Ciscar, cantada per la Coral de la Societat Filharmònica Alteanense. Finalitzada la celebració litúrgica, lectura de la nova Comissió del Crist 2025. 12.00 h, ALARDO I TIROTEIG. Concentració de totes les filades a la plaça del Convent, per a pujar a l’ambaixada, a la plaça de l’Església. Seguidament; AMBAIXADA CRISTIANA I RENDICIÓ MORA, a la plaça de l’Església. Acabat l’acte, passacarrers de totes les filades amb les seues bandes de música, càrrecs festers i autoritats cap a la plaça de l’Ajuntament. 20.00 h, Espectacular ENTRADA CRISTIANA, amb el següent itinerari: c/ Filharmònica, c/ Pont de Montcau, Av. Jaume I, c/ Raspall, finalitzant a la plaça dels Esports. 00.00 h (matinada del dimarts), MACRO DISCOMÒBIL COSMIN SOUND, a la Barraca Popular, ubicada a l’aparcament Basseta Centre.
DIMARTS, DIA 24 DE SETEMBRE: 11.30 h, PASSACARRER. Concentració en la Plaça Jose M. Planelles, d’Autoritats, Càrrecs Festers, Reines de Festes i les seues Corts d’Honor, Comissió de Festes del Crist del Sagrari, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, per a dirigir-se en comitiva cap a l’Església-Convent de Sant Pere i Sant Francesc. 12.00 h, MISSA DE DIFUNTS I ACCIÓ DE GRÀCIES, a l’Església-Convent de Sant Pere i Sant Francesc, cantada pel Cor Parroquial. Finalitzada la Missa tindrà lloc la imposició de medalles a la nova Comissió de Festes del Santíssim Crist del Sagrari per al 2025. En finalitzar l’acte, PASSACARRER d’autoritats, càrrecs festers, Federació de Moros i Cristians Sant Blai, i nova Comissió de Festes del Crist 2025, des de la plaça del Convent, c/ Pont de Montcau, Av. Jaume I, finalitzant a la plaça José María Planelles, on tindrà lloc un BOMBARDEIG AERI a càrrec de la Comissió de Festes del Stm. Crist del Sagrari. 16.30 h, TORNADA DE LES BANDERES, amb desfilada des del c/ Llavador, Av. Comunitat Valenciana, c/ Generalitat Valenciana, c/ Garganes, Av. Jaume I i c/ Pont de Montcau, fins a la Seu de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai al Casal Fester, depositant cada filada les banderes i finalitzant amb la interpretació de l’Himne Fester, el pasdoble IDA Y VUELTA 19.00 h, GRAN MUSICAL FAMILIAR LA BRUJA ELOISE, un concert-musical innovador per a tots els públics, a l’aparcament Basseta Centre.
Reservar Restaurantes en Altea

Hoy en Alicante

Reservar un Restaurante

Restaurantes donde comer Arroz marinero en Denia Comer Arroz marinero en Denia_ Uno de los platos estrella el arroz marinero que se elabora en las barcas que salen a faenar. Los restaurantes de nuestra costa los que mejor trabajan el arroz y sus variadas elaboraciones, el restaurante situado al final de Les Rotes, es el Ca Nano donde se elaboran ...
Reservar en Ca Nano Restaurant


Cuando : Desde 19-09-2024   Hasta 24-09-2024
Donde : @ Guia de Ocio de Altea
@ Guia de Fiestas de Septiembre
@ Que hacer hoy en Alicante




Hoy en Alicante





AlicanteHoy.php
Consejos para tu restaurante

AlicanteHoy.php
Denia

AlicanteHoy.php
Hoy Jueves Fiestas en Alfaz Del Pi

AlicanteHoy.php
Hoy Jueves Ocio en Altea

AlicanteHoy.php
El Viernes Fiestas en Ondara

AlicanteHoy.php
Hoy Jueves Fiestas en Altea

AlicanteHoy.php
Hoy Jueves Fiestas en Altea

AlicanteHoy.php
Proximamente Cultura en Altea

AlicanteHoy.php
Hoy Jueves Ocio en Altea

AlicanteHoy.php
Hoy Jueves Fiestas en Calpe

AlicanteHoy.php
Hoy Jueves Fiestas en Alicante

AlicanteHoy.php
El Viernes Fiestas en Crevillente

AlicanteHoy.php
Hoy Jueves Turismo en Altea

AlicanteHoy.php
Hoy Jueves Rutas en Altea

AlicanteHoy.php
Hoy Jueves Fiestas en Alicante