GuiaTrobada de Muixerangues dAlacant


5a Trobada de Muixerangues dAlacant_
Organizado por Muixeranga d'Alacant
Domingo de 12:00 a 15:00
La Explanada De Alicante
Calle San Fernando, 18 Bajo, 03002 Alicante
El proper 27 d’Octubre de 2019 tindrà lloc la 5ª Trobada de Muixerangues d’Alacant. Aquesta cinquena edició, es mou del mes de juny a octubre fent-ho coincidir amb el mes que se celebra el cinqué aniversari de la colla organitzadora, la Muixeranga d’Alacant.
Amb aquest esdeveniment, es planteja un repte immens: Canviar la concepció de la trobada per passar a primar la qualitat per sobre de la quantitat. Sols dues colles convidades, La Jove Muixeranga de València i la Nova Muixeranga d’Algemesí, a banda de l’amfitriona, participaran a l’acte.
S’han elegit colles de primera línia que mostraran al públic figures de fins a cinc alçades, és a dir, que la xicalla muixeranguera, veritablement TOCARÀ EL CEL D’ALACANT


ALICANTE GASTRONÓMICA, II ENCUENTRO DEL ESTILO DE VIDA MEDITERRÁNEO, toda una oferta expositora de productos de la provincia. Congreso gastronómico, talleres, showcooking, concursos, catas y venta de productos se darán cita en IFA. Una gran variedad de expositores mostrarán a público y profesionales del sector diferentes especialidades gastronómicas de la provincia, denominaciones de origen, marcas de calidad, productos de la tierra, y otros ecológicos y artesanales, así como vinos y bebidas típicas, equipamientos o servicios.


Eventos en Alicante

Artesania
Cine
Conciertos
Cultura
Espectaculos
Eventos
Exposiciones
Fiestas
Gastronomia
Ocio
Patrimonio
Playas
Rutas
Turismo


Eventos en Alicante