Reportajes de AlicanteLopetes Artesanos
Mercat de la Terra Xaló
Red Costa Blanca
Mercat de la Terra Xaló

Xaló es troba localitzat en l'interior de la comarca de la Marina Alta al nord de la província d'Alacant, dins de la subcomarca del Vall del Pop o Vall de Xalò.Su paisatge es pot observar des de diferents muntanyes que rodegen la Vall, en l'entrada a la Vall des de Benissa es pot veure en la seua totalitat, una vall cobert per vinyes i ametlers circumdat per muntanyes, i travessat pel riuXaló.
    Mercat de la Terra, tindrà lloc cada primer dissabte de mes”, on els productors locals oferiran el millor de la seua producció. Una alternativa de consum sostenible i responsable amb l’entorn. Agricultura, apicultura, ganaderia, sensacions, proximitat, producte i natural, trobada social, paisatge, entreteniment, tot això i molt més en el Mercat de la Terra a Xaló.
    Al Mercat de la Terra, potenciem els valors del comerç sostenible i l'entrada de visitants al casc urbà. Agricultura, apicultura, ganaderia, sensacions, proximitat, producte fresc i natural, trobada social, paisatge, entreteniment, tot això i molt més en el “Mercat de la Terra”: Un mercat just, local i punt de trobada entre agricultors-productors comarcals i consumidors.
    
    
    
    
    
    
    
    Ver Reportajes de Alicante